Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria a lansat Fondul de Necesitate pentru diminuarea presiunii asupra sistemul de sănătate și susținerea activității medicilor și asistentelor din cele două policlinici care sprijină bolnavii cronici din categorii vulnerabile. Fondurile vor fi folosite la susținerea imediată a bolnavilor din comunitățile vulnerabile și a acelora care aglomerează camerele de gardă din spitalele de stat sau Serviciul de Ambulanță pentru consultații care se pot face și în policlinici.

Policlinica Sala Palatului si Policlinica Sociala Baba Novac din București sunt deschise pentru pacientii cronici din categorii vulnerabile care au acum nevoie de spijinul nostru pentru a degreva spitalele care luptă cu epidemia COVID-19!

În Policlinica Socială Baba Novac personalul medical va asigura pacienților neasigurați – bolnavi cronici sau în grad de risc - medicamente și tot ce este necesar din punct de vedere medical pentru minim 2 luni, pentru a le limita cât mai mult deplasările, asigurându-se că toți aceștia sunt izolați, dar într-o stare generală de sănătate stabilă.

În același timp, personalul medical de aici va asigura suport telefonic și va dispune prezentarea lor la Policlinică numai în cazuri de urgență, cu alte simptomatologii decât cele respiratorii, pentru a evita apelarea nenecesară la ambulanță, prezentări la camera de gardă sau la secțiile de consultații în ambulatoriu ale spitalelor de stat.

În Policlinica Sala Palatului se oferă servicii medicale generale pentru vârstnici și toți bolnavii cronici care au nevoie de controale periodice obligatorii, în condiții de maximă precauție, cu risc minim de îmbolnăvire, oferind acestor pacienți posibilitatea de evitarea aglomerației din camerele de gardă ale spitalelor de stat si diminuand în mod direct presiunea pe sistemul medical de stat.

Tot aici se oferă triaj telefonic și sfaturi medicale telefonice gratuite pentru vârstnici și bolnavii cronici de către medicii de la Policlinica Sala Palatului pentru a limita deplasarea acestora în afara domiciliului.

#FondDeNecesitate: RO70RZBR0000060012785673
SMS la 8844 cu text SOARTA pentru 2 Euro/lunar

CUM VOR FI FOLOSIȚI BANII?
• Medicamente, analize de laborator și consultații pentru bolnavii sociali neasigurați
• Echipamente de protecție pentru personalul medical din policlinici, care vor fi cei mai expuși la virus și care necesită înnoirea echipamentului de protecție la fiecare interacțiune cu pacientul: halate, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, dezinfectanți, etc.
• Susținerea întregii activitați medicale din policlinici
• Asigurarea accesului la sfaturi medicale telefonice gratuite

Toate acestea cu scopul preluării unui numar cât mai mare de pacienți atat direct cât si telefonic.

“În aceasta perioadă atat de intensă si plină de provocări, Fundația noastră se străduieste, ca intotdeauna, să fie cât mai de folos! Suntem aici, gata sa ajutăm! Policlinicile noastre sunt deschise, personalul medical este pregătit! Prin toate masurile pe care le luam și le vom lua in continuare ne străduim să diminuam cât mai mult presiunea pe sistemul sanitar de stat , folosind cât mai intens intreaga noastră expertiza de aproape 10 ani in domeniul medical , venind în acest fel si in intampinarea pacienților nostri, dar si al altora care au nevoie de noi in aceste vremuri.”, precizează Cristiana Mateoiu, director executiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri