Docbook, prima aplicație din Romania de programari online la doctor, în colaborare cu Professional Farmaline, include pentru utilizatori serviciul de farmacie online, pentru cei care doresc să evite aglomerația din farmacii și contactul cu alte persoane.

”Ai nevoie de medicamente dar vrei sa eviți aglomerația din farmacie și contactul cu alte persoane, mai ales în această perioadă?
Docbook, în colaborare cu Professional Farmaline, iți vine în ajutor astfel încât să poți cumpăra medicamentele de care ai nevoie ONLINE.
Gasești o nouă rubrică pe site-ul Docbook cu Farmacie online”, precizează reprezentanții Docbook, o platformă prin intermediul căreia utilizatorii îşi pot face programări la doctor.

Professional Farmaline este pe piața din România din 2001 și numără în prezent 17 farmacii și oficine locale din județele Prahova și Brașov.

Sursa foto: Image by Matvevna from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri