certSIGN salută inițiativele tuturor companiilor și persoanelor fizice care susțin eforturile medicilor și ale autorităților și donează Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București suma de 50.000 de euro. Donația va fi direcționată către achiziționarea de echipamente esențiale pentru asigurarea îngrijirii persoanelor infectate

Compania se alătură astfel efortului comun de a răspunde prompt situațiilor cauzate de pandemia globală de COVID-19.

Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, în care grija pentru cei de lângă noi, solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale. Din acest motiv am ales să fim alături de cei care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul și să-i ajutăm cât de mult putem pe medicii care au grijă de sănătatea noastră. Este vital să le ascultăm nevoile și să ne implicăm, deoarece noi toți avem o responsabilitate față de comunitatea în care trăim și unde ne desfășurăm activitatea, iar acum este momentul să ne-o asumăm. Doar fiind uniți și responsabili putem proteja viața.” – Adrian Floarea, Director general certSIGN.

„Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” mulțumește certSIGN pentru donație.

Banii vor fi folosiți în lupta împotriva noului virus SARS-Cov-2. Datorită sprijinului și generozității dumneavoastră vom reuși să fim alături de cei în nevoie, vom rămâne în prima linie, salvând vieți cu devotament, implicare și atitudine profund umană.” – Prof. Dr. Adrian Streinu Cercel, Manager.

De asemenea, certSIGN a mobilizat întreaga echipă să facă donații în nume personal către asociațiile implicate în strângerea de fonduri dedicate luptei împotriva noului coronavirus. certSIGN s-a implicat și în trecut în campanii umanitare atât prin susținere financiară, cât și prin programe de voluntariat la care au participat angajații companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri