În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie din județul Caraș-Severin în vârstă de 72 de ani, tranferată în seara zilei de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Femeia a fost internată la Terapie Intensivă în 21 martie, potrivit Digi24.

Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

În plus, la Spitalul Militar Focșani au fost înregistrate două cazuri de coronavirus. Este vorba despre două asistente, care au anunțat că se simt rău. Astfel, în România avem o transmitere comunitară, chiar dacă nu este încă la scară largă.

Spitalul Militar "Dr. Alexandru Popescu" Focşani a fost închis, miercuri dimineaţă, pentru 48 de ore, pentru dezinfecţie generală, după ce doi contacţi au fost depistaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale.

"Avem doi contacţi pozitivi, motiv pentru care spitalul va fi închis pentru 48 de ore pentru dezinfecţie generală de cel mai înalt nivel. În aceste 48 de ore vom afla şi dacă mai avem contacţi pozitivi în urma contactului cu cei care acum au fost depistaţi deja pozitiv", a declarat directorul general al spitalului, Sorin Ivan.

Știre în actualizare!

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri