În această seară au fost raportate încă 3 decese din cauza COVID-19, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba despre un bărbat de 63 ani din județul Neamț și de două femei, ambele în vârstă de 70 de ani, din județul Suceava.

Astfel, potrivit anunțului făcut de Grupul de comunicare strategică, noile decese înregistrate sunt:

15. Bărbat, 63 ani, din judetul Neamt, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în sectia de ATI, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020

16. Femeie, 70 ani, din judetul Suceava, internata in SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020

17. Femeie, 70 ani, din judetul Suceava, internata în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020

Potrivit bilanțului anunțat de GCS la prânz, 144 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore, astfel că bilanțul total al infectărilor urcă la 906. Atunci autoritățile au anunțatg că 13 oameni au murit, iar 8 sunt în stare gravă.

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

În același timp, 86 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri