Gerocossen, producătorul român de produse cosmetice cu tradiție de 30 de ani, anunță că are în curs de avizare două produse biocide pentru igienă umană. În plus, a lansat un gel de igienizare a mâinilor, cu alcool, disponibil deja pentru comandă.

Compania a decis să adapteze o parte a procesului de producție, pentru a putea fabrica produse de igienizare, dezinfectante și produse biocide, devenite o necesitate pentru populație. Gerocossen contribuie astfel la susținerea eforturilor depuse de către autorități pentru a controla și a combate răspândirea epidemiei de coronavirus.

“Este un moment crucial în care vom face tot ce ne stă în putință pentru a susține comunitatea și autoritățile. Avem, din fericire, tehnologia, logistica și specialiștii care ne permit să asigurăm dezvoltarea fabricației de produse biocide.”, spune Ing. Stanca Cismaru, Director General Gerocossen.

În acest moment sunt în curs de avizare două produse biocide pentru igiena umană, urmând să fie avizate în continuare și alte produse biocide necesare și în alte domenii de activitate.

De asemenea, compania a lansat deja un produs pentru igienizarea mâinilor – gelul Clean Hands cu Alcool și Aloe Vera, 100 ml - disponibil online pe www.gerocossen.ro, precum și la o parte dintre partenerii offline. Produsul poate fi folosit de mai multe ori pe zi, ori de câte ori este nevoie, pentru curățarea mâinilor, fiind astfel o soluție practică pentru protejarea sănătății. Se lucrează totodată pentru mărirea capacitații de producție, pentru o disponibilitate cât mai mare.

Gerocossen este o companie românească, înființată acum 30 de ani de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri