Numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus din Spania a depăşit 100.000 miercuri, în timp ce numărul deceselor din această cauză raportate în ultimele 24 de ore a atins un nou record, 864, conform Ministerului Sănătăţii de la Madrid.

Numărul de cazuri a crescut miercuri la 102.136, de la 94.417 înregistrate marţi, potrivit Agerpres.

Numărul total al deceselor puse pe seama COVID-19 a ajuns miercuri la 9.053, de la 8.189 câte se înregistrau marţi. Numărul total de decese înregistrate în interval de o singură zi a atins un nou record - 864, dar această creştere a fost mai mică din punct de vedere statistic decât cele înregistrate în zilele anterioare.

Un procent de 15% din medicii din Spania sunt infectați. Astfel, spitalele din țară se confruntă cu o situație dificilă, aflându-se la un pas distanță de colaps.

În plus, Guvernul spaniol a stabilit că pacienții peste 80 de ani, infectați cu noul virus, nu vor mai fi intubați.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri