Asociaţia Magic lansează Linia Solidarităţii, un nou serviciu gratuit de consiliere psihologică, navigare medicală şi suport, sub forma unui call center.

"Vremurile pe care le trăim ne pun pe toţi în faţa unor situaţii greu de gestionat, din toate punctele de vedere. Cu atât mai dificilă este situaţia pentru familiile deja vulnerabile. Ne dorim să îi ajutăm pe toţi aceşti oameni care au vulnerabilitate maximă faţă de coronavirus să îşi păstreze echilibrul emoţional şi să îi sprijinim psihologic sau cu alte resurse de care dispunem, astfel încât să traverseze cu bine perioada de pandemie. De aceea, am creat Linia Solidarităţii - 021 555 2286 (ACUM) - un nou serviciu de consiliere psihologică, navigare medicală şi suport", informează Asociaţia Magic,

Serviciul Linia Solidarităţii se adresează familiilor cu un copil care are o afecţiune gravă şi familiilor cu un adult cu afecţiune oncologică.

Prin intermediul paltformei se va oferi, în mod gratuit, suport psihologic, alături de 12 psihologi şi în parteneriat cu Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, suport juridic oferit de către membrii din comunitatea Lideri pentru Justiţie şi din Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Timiş, precum şi suport cu sfaturi practice, navigare medicală şi conectare cu alte resurse disponibile, prin reţeaua Magic de voluntari şi organizaţii partenere.

Linia va fi funcţională între orele 10:00 şi 18:00, dar proiectul şi platforma de call center Linia Solidarităţii au fost astfel structurate încât să poată primi mesajele beneficiarilor şi în afara intervalului specificat. Astfel, beneficiarii care vor apela Linia Solidaritaţii vor fi contactaţi ulterior de către un terapeut din cadrul Asociaţiei Magic şi vor stabili împreună data şi frecvenţa şedinţelor de consiliere.

Asociaţia Magic este, de cinci ani, alături de familiile care au copii cu afecţiuni grave, dar oferă serviciile gratuite şi adulţilor cu suferinţe oncologice, prin MagicHome, reţeaua de 18 case în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Târgu-Mureş, Chişinău şi Viena.

Toate proiectele Asociaţiei Magic sunt finanţate exclusiv din donaţii private.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri