​Noua conducere a Spitalului Județean Suceava - mangerul Florin Filip și directorul medical Doina Ganea Motan - a demisionat miercuri seară. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienți internați la acest spital au murit din cauza COVID.

Astfel, Spitalul Județean Suceava rămâne fără conducere, directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc, aflându-se în izolare la domiciliu.

În cursul serii de miercuri, medici din cadrul Spitalului Județean l-au contactat pe prefectul județului, Alexandru Moldovan, pentru a-i aduce la cunoștință că unitatea medicală a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersuri pentru ca spitalul să iasă din această situație, scrie Monitorul de Suceava.

Medicii sunt îngrijorați că li se termină echipamentele de protecție de pe secții, în timp ce în depozitele spitalului ar fi astfel de materiale, dar nu există o organizare pentru ca acestea să fie distribuite cadrelor medicale.

Managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost suspendat din funcție în 26 martie, iar în locul acestuia a fost numit Florin Filip.

Citeste si:
Studiu | 20% din populația Sucevei a fost imunizată natural pentru...
20% din populația Sucevei a...

200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, potrivit datelor anunțate miercuri seară de Grupul de Comunicare Strategică.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Sănătate »Citește și
Vaccinul dezvoltat la Oxford intră în producție. Bill Gates susține financiar
Setari Cookie-uri