Compania SanoPass lansează un ghid și oferă suport pentru implementarea sistemelor proprii de telemedicină alături de firma antreprenorială Kodingtech și printr-un parteneriat încheiat cu două mari companii internaționale din domeniul digital, PayU și Microsoft.

În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19 și în deplin acord cu măsurile impuse de către autorități, SanoPass, împreună cu partenerii Kodingtech și PayU, asigura clinicilor partenere și pacienților acestora posibilitatea de a accesa în continuare serviciile medicale de care au nevoie, prin platforma Microsoft Teams.

“Am dezvoltat acest ghid de implementare pentru telemedicină în scopul de a ajută clinicile partenere SanoPass să-și continue activitatea în mediul digital, iar acest lucru a fost posibil datorită spiritului antreprenorial al echipei Kodingtech și platformelor inovatoare create de partenerii noștri, PayU și Microsoft”, a declarat Mihai Vădan, co-fondator SanoPass.

Vezi și: SanoPass, aplicatia care ofera acces in sute de clinici medicale in toata Romania

Kodingtech a început deja implementarea soluției pentru primele clinici, urmând ca numărul lor să crească rapid în perioada imediat următoare.

”Suntem o companie care livrează strategie de business prin utilizarea tehnologiei - cu alte cuvinte, ne concentrăm pe acordarea de sprijin tehnologic oamenilor. În astfel de momente este cu atât mai important să sprijinim oamenii prin folosirea tehnologiei, iar parteneriatul cu SanoPass se aliniază perfect misiunii noastre”, afirmă Cristi Milea, co-fondator KodingTech.

Pentru implementarea soluției de telemedicină, SanoPass colectează cererile din partea clinicilor, iar Kodingtech emite licențele Microsoft și creează conturi Microsoft Teams pentru clinică și pentru fiecare doctor în parte și, în același timp, asigură suport și training pentru instalarea sistemului IT. De asemenea, PayU asigură infrastructura pentru plățile online efectuate de către pacienți.

Citește și: Andrei Vasile, SanoPass: Guvernul plătește șomajul tehnic, dar ce se întâmplă cu tichetele de masă, abonamentele medicale și alte beneficii extra-salariale pentru cei peste 200.000 de angajați cu contracte suspendate?

Procesul de utilizare a sistemului de telemedicină este similar cu video conferințele de business, iar pentru clinicile medicale acest lucru înseamnă că primesc training și suport pentru instalare, pot transmite invitații pentru videoconferință, link de plată și, în final, vizualizează istoricul și încasează banii.

Pacienții pot solicita programarea pentru telemedicină pe canalele convenționale, efectuează plata cu cardul prin intermediul portalului de plată PayU, accesează videoconferința și, în final, primesc rezultatele pe email și transmit feedback.

În ultimele luni, mai multe clinici și cabinete medicale independente s-au alăturat rețelei SanoPass, printre care Sanador, Policlinica Medsan, Clinica Doctor 3D, Lotus Med, Centrul Medical Pshilos, Clinica Misan Med, CM Promed, VitaPlus Medical.

Angajaţii abonaţi SanoPass îşi pot face programări în peste 600 de clinici și cabinete medicale independente din țară și au deplină libertate de a-și alege furnizorul de servicii medicale în funcţie de proximitate sau de preferinţele personale.

Abonamentele SanoPass asigură abonaților programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maximum 48 de ore. SanoPass oferă pachete personalizate de servicii, cu prețuri între 3 euro și 40 de euro lunar, conținând servicii de medicina muncii, consultații și investigații medicale, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie și imagistică avansată.

SanoPass este o companie lansată în 2019, care a devenit rapid cea mai mare platforma de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaților. Abonații SanoPass beneficiaza de acces și discount-uri în peste 600 de clinici și cabinete private la nivel național, dosar medical online sau servicii de consiliere medicală telefonică prin intermediul aplicației mobile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri