Avon România continuă acțiunile de sprijinire a luptei împotriva coronovirusului. Împreună cu tipografia Amma Print, compania donează 5000 de viziere pentru personalul medical din spitalele românești.

Astfel, Avon a răspuns solicitării Fundației Regina Maria și a oferit finanțarea necesară pentru vizierele produse de tipografia Amma Print.

Vizierele se distribuie zilele acestea către următoarele spitale: Spitalul Clinic Colentina, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Ioan" București și Spitalul Universitar de Urgență Militar Dr. Carol Davila București, clinica Fundației Regina Maria din București, Spitalul Municipal din Roșiori de Vede și Spitalul General Căi Ferate Drobeta Turnu Severin.

Vezi și: Donații și solidaritate: Companii și oameni de TOP în luna martie. Ei s-au oferit să ajute în lupta împotriva COVID-19

Totodată, compania donează și suma de 10.000 euro către Hospice Casa Speranței pentru a-i ajuta să își desfășoare în continuare serviciile de îngrijire a persoanelor care se confuntă cu problemele unor boli incurabile.

“Ne-am mobilizat încă de la începutul acestei perioade pentru a sprijini lupta împotriva acestui virus care ne-a schimbat viețile tuturor. Vedem nevoile care apar în sistemul medical și în comunitate și ne dorim să contribuim la acoperirea lor. Încercăm în același timp să ne menținem și angajamentul față de partenerii noștri strategici din sectorul neguvernamental, care oferă servicii și sprijin unor categorii afectate indirect de criză”, a declarat Andreea Moldovan, General Manager SEE Avon.

Citește și: O fundație a adus pe Arena Națională produse în valoare de 430.000 de euro, pentru medici și persoane aflate în carantină

Avon România s-a alăturat încă de la inceput eforturilor de limitare a răspândirii COVID-19 prin diferite inițiative:

  • Donații produse de igienă: 1,7 tone de produse de igienă personală (săpunuri lichide și geluri de duș) au fost donate pentru centrele de carantină din București, prin intermediul campaniei inițiate de Fundația Prețuiește Viața, fondată de Andreea Marin.
  • Donații în bani pentru echipamente de protecție: tot prin intermediul campaniei demarate de Fundația Prețuiește Viața, Avon a donat fonduri pentru echipamente de protecție; de asemenea, 1% din valoarea încasărilor din întreaga colecție de parfumuri Today Tomorrow Always, cea mai populară din portofoliul AVON, va merge tot către achiziția de echipemant pentru medici.
  • Sprijin pentru victimele violenței domestice: Fundația Avon a donat 1 milion de dolari la nivel global pentru această cauză, iar o parte din aceste fonduri vor ajunge și în România și vor veni în ajutorul asociațiilor care, prin linii de asistență dedicate sau adăposturi, oferă în această perioadă sprijin victimelor abuzurilor domestice. Numărul acestora se așteaptă să crească pe fondul izolării la domiciliu.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri