Monza Metropolitan Hospital este primul spital important din București care se transformă în unitate dedicată tratării pacienților cu Covid-19, boala provocată de coronavirusul SARS-CoV-2.

Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19.

Astfel, grupul Monza a decis să transforme Monza Metropolitan Hospital din București în Spital dedicat tratării pacienților COVID-19 punând la dispoziția pacienților atât un personal dedicat și instruit să lupte contra infecției SARS-CoV-2, cât și o infrastructură performantă.

”Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie. Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă. Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2”, a declarat dr. Carmen Orban, directorul general al Grupului Monza.

Medicii, personalul medical și auxiliar au răspuns prezent acestei inițiative, fiind pregătiți și instruiți să îngrijească pacienții cu Covid-19. Mai mult, conducerea grupului susține că spitalul pune la dispoziție toate metodele de dezinfecție, decontaminare, sterilizare, toate tipurile de echipamente de protecție.

Sursa foto: Shutterstock /ShutterOK

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri