Pacienţii de la Spitalul Victor Babeş infectaţi cu SARS-COV 2 care nu au simptome, nu înţeleg de ce trebuie să rămână internați și vor să plece din spital, scrie Digi24.

Managerul unităţii medicale Victor Babeș a declarat sâmbătă dimineață la Digi24 că, uneori, medicii sunt pe punctul de a chema forţele de ordine pentru a-i împiedica pe pacienți să părăsească spitalul. Dintre cei diagnosticați cu COVID-19, 240 sunt asimptomatici.

„Avem internați 297 de pacienți, din care 265 sunt infectați, restul fiind suspecți și în testările care se fac pe laborator, ca să vedem dacă sunt pozitivi sau nu. Situația în spital este deocmdată liniștită, personalul nu e speriat. Avem și din rândul personalului medical 52 de persoane internate tot în spital, pe un număr de locuri prevăzute, pentru că era imposibil să crezi că poți lucra în mijlocul bolnavilor cu această infecție și să n-o iei prin gesturile simple de neglijență pe care nu le condamnă nimeni. Oamenii sunt liniștiți, pentru că văd că nu sunt deloc admonestați, nu au nicio vină”, a spus Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babeș, la Digi24.

Citește mai multe pe digi24.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri