OMV Petrom anunță că va livra în următoarea perioadă, în parteneriat cu Mastercard România, 24.000 de pachete alimentare VIVA Lunch Box către cadrele medicale din spitalele Grigore Alexandrescu, Floreasca, Sfântul Ioan, Colentina și Spitalul Județean Prahova.

Pachetele preparate în unele stații OMV vor fi livrate zilnic de FoodPanda cu personal dedicat.

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, sprijină astfel eforturile cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus, împreună cu Mastercard, în calitate de partener principal.

Pachetele VIVA Lunch Box vor fi distribuite din stațiile OMV cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranţa alimentară şi a măsurilor de siguranţă recomandate de Ministerul Sănătăţii, în pungi rezistente la căldură. Fiecare pachet va conține câte un sandwich, o sticlă de apă plată de 500 ml, un măr și un desert.

„Traversăm o situație fără precedent, în care responsabilitatea se măsoară prin acțiuni de identificare a soluțiilor și inițiative care pot oferi sprijinul necesar. Medicii, asistentele și toți cei din sistemul medical sunt eroii din prima linie care luptă pentru ca lumea noastră să poată reveni la normal, astfel că am simțit că este de datoria noastră să le sprijinim eforturile”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

În plus, Mastercard va lansa o nouă inițiativă de promovare a plăților contactless în stațiile OMV. Plățile contactless, cu cardul sau cu mobilul, asigură un nivel superior de siguranță și securitate, și, totodată, pot proteja sănătatea angajaților și clienților.

Prin intermediul Crucii Roșii Române, OMV Petrom a mai contribuit și la dotarea a 10 spitale cu echipamente iPonatic și kit-uri de testare pentru diagnosticare rapidă COVID-19. OMV În plus, prin acțiuni locale, s-au distribuit către 7 spitale din București și Ploiești, aparate de cafea, Cafeaua VIVA, biscuiți și apă plată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri