Ludovic Orban a declarat, marți seară, într-un interviu pentru Realitatea Plus, că există un ”sprijin puternic” în societate pentru restricțiile impuse de Guvern și că nu crede că liderii politici ai Opoziției își vor asuma respingerea stării de urgență, conform G4Media.ro.

Ludovic Orban a declarat că parteneriatul dintre Ministerul de Interne și Biserica Ortodoxă nu va genera un risc de răspândire a COVID-19, dacă va fi respectat ”așa cum a fost gândit” de autorități:

”Așa cum a fost gândit acest parteneriat, el nu va genera riscul de răspândire a virusului. Este vorba de două momente, când preoții parohi dau către credincioși Paștii, către voluntarii parohiei, în condițiile în care se vor respecta condițiile ca în piețe, să păstreze distanța, personalul să fie dotat cu măști de protecție. În ceea ce privește Lumina, ea va fi distribuită de reprezentanți parohiali care vor fi ajutați de echipele MAI, astfel încât Lumina să ajungă în fiecare casă”, a declarat premierul.

Orban a spus că românii au respectat regulile impuse de autorități ”în proporție zdrobitoare” și că au dat dovadă de ”un comportament exemplar”:

”Cu siguranță românii au respectat regulile. Majoritatea zdrobitoare a românilor a respectat regulile de restricție și a avut un comportament salutar și se văd efectele, România este la sub 7% grad de infectare, deși a venit un număr foarte mare de români din zone roșii. Sigur că avem și excepții, cetățeni care au considerat că nu este necesar să țină cont de recomandările specialiștilor și ale autorităților (…) Îi salut și le mulțumesc celor care au dat dovadă de un comportament exemplar și îi rog să mai reziste”, a mai declarat Orban.

Citește materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri