Rata de infectare cu noul coronavirus, atent urmărită, a scăzut pentru prima dată la mai puţin de unu în Germania, în contextul în care prima economie din Europa a anunţat luni a relaxare progresivă a restricţiilor împotriva pandemiei.

Acest indicator, care măsoară numărul mediu de persoane contaminate de fiecare bolnav de COVID-19, a scăzut la 0,7, conform estimării publicate joi seară de Institutul Robert Koch, autoritatea federală însărcinată cu monitorizarea epidemiologică, potrivit Agerpres.

Cazurile de infectare cu noul coronavirus confirmate în Germania a crescut cu 3.380, ajungând la 133.830, relevă date publicate vineri de Institutului Robert Koch, potrivit Reuters.

Este a treia zi consecutivă în care numărul de noi infectări se accelerează.

Numărul deceselor a crescut de asemenea cu 299, ajungând la 3.868, mai arată datele oficiale.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri