Institutul de Studii Financiare donează 50.000 de euro Crucii Roşii Române pentru achiziţia şi dotarea spitalelor cu echipamente şi tratament împotriva coronavirus, conform unui comunicat de presă.

"Institutul de Studii Financiare se implică în lupta împotriva epidemiei de COVID-19 şi donează suma de 50.000 de euro organizaţiei Crucea Roşie Română, cu scopul achiziţiei şi dotării spitalelor de stat cu echipamente de protecţie şi tratament împotriva coronavirus", se menţionează în comunicat.

Institutul de Studii Financiare (ISF) a fost înfiinţat prin fuziunea dintre Fundaţia Institutul de Management în Asigurări şi Fundaţia Institutul de Asigurări şi şi-a început activitatea în august 2015.

Misiunea Institutului de Studii Financiare (ISF) este studierea fenomenelor şi mecanismelor financiare în vederea identificării nevoilor viitoare, a formării, specializării şi evaluării profesionale continue a personalului din cadrul sistemului financiar nebancar şi a personalului Autorităţii de Supraveghere Financiară, în conformitate cu deciziile ASF şi standardele europene.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri