Benefit Seven, compania care a introdus în România, prin brandul 7card, conceptul de abonamente unice cu acces concomitent la mai multe săli de sport și wellness, lansează 7card@Home, hub de conținut video de sport și relaxare, care poate fi accesat gratuit, direct din aplicația 7card, disponibilă în Google Play sau App Store.

7card@Home oferă acces simplu și rapid la cea mai mare bază de activități pentru minte, trup și suflet, fiind disponibil publicului larg, fără abonament sau costuri suplimentare în această etapă. Utilizatorii au acces la o platformă cu zeci de videoclipuri și conținut variat, ce include antrenamente de sport, activități pentru copii, discuții despre motivație, echilibru și stare de bine, ateliere de magie și cărți de colorat.

Platforma 7card@Home vine în întâmpinarea celor ce doresc să își păstreze un stil de viață sănătos și facilitează accesul la diferite tipuri de seminare și cursuri practice în perioada de distanțare socială. În plus, ca experiența de utilizare să fie cât mai plăcută și mai ușor de pus în practică, unele activități vor putea fi urmărite live, direct în aplicație, cu posibilitate de a rula direct din telefon pe televizor.

„7card@Home este cea mai mare platformă de conținut de antrenamente sportive, fiind o evoluție firească de creștere a businessului 7card. Contextul actual ne-a obligat să lansăm 7card@Home mai devreme decât estimam, însă întotdeauna am răspuns provocărilor și ne-am diferențiat prin capacitatea de adaptare și perseverență. Ne bucurăm că suntem în continuare integratori de centre sportive și activități de wellbeing, dar și facilitatori pentru starea de bine a utilizatorilor. Accesul în platformă nu necesită abonament sau alte costuri suplimentare, însă este gratuit pentru o perioadă temporară, cât să putem fi de ajutor celor care stau acasă și care, acum mai mult ca oricând, ar trebui să fie constanți cu rutina de sport”, a declarat Andrei Crețu, antreprenor și co-fondator 7card.

Platforma 7card@Home este împărțită în patru secțiuni:
• Sport@Home, cu antrenamente pentru toată lumea, explicate și exemplificate de antrenori super pasionați, pentru fiecare grad de dificultate. Sportul rămâne pilonul principal pentru platformă.
• Relax@Home, unde zona de destindere se întâlnește cu cea de divertisment și oferă o paletă largă de activități de relaxare
• Mindfulness@Home, care include conversații și exerciții pentru minte și spirit
• Food@Home, unde urmează să fie încărcat conținut despre nutriție și rețete explicate pas cu pas

De asemenea, 7card@Home vine în ajutorul părinților cu o serie de activități interesante pentru copii, prin care cei mici își pot consuma energia debordantă și își pot dezvolta creativitatea – de la cursuri de magie și imagini de colorat până la exerciții fizice create special pentru copii.

Cel mai mare playground din România este disponibil online prin 7card@Home, iar cursurile din platformă au fost selectate astfel încât să ofere alternative de petrecere a timpului liber prin activități care sunt ușor de pus în practică acasă și prin experiențe care ajută la dezvoltarea de noi hobby-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri