Hotelul Radisson Blu din București continuă să fie alături de sistemul medical românesc și sprijină eforturile acestuia în combaterea epidemiei de coronavirus COVID-19, în România. Astfel, hotelul face o nouă donație către Spitalul Universitar de Urgență București și Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, oferind 1.200 de piese de lenjerie de pat.

De asemenea, Hotelul Radisson Blu din București continuă demersurile de a susține sistemul medical românesc și eforturile acestuia, alăturându-se proiectul #dinGrijă, coordonat de Gault&Millau România, în parteneriat cu Carrefour, EY România, Microgreens România și Biodeck. În cadrul acestei inițiative, hotelul va pregăti, începând de săptămâna aceasta, 280 de meniuri calde pentru personalul medical. Acestea vor fi livrate către Spitalul Clinic Colentina. Proiectul #dinGrijă se desfășoară sub dezideratul - Acționăm împreună, #dinGrijă pentru cei care au grijă!

“Continuăm în această perioadă să fim alături de cei care sunt în prima linie a luptei cu epidemiei de coronavirus COVID-19, de cei care au nevoie de servicii medicale și să sprijinim spitalele din România în această perioadă dificilă. Este un gest de recunoștință pentru cei din linia întâi”, au declarat reprezentanții hotelului Radisson Blu din București.

“Ne dorim să sprijinim comunitatea și credem că în acest moment este nevoie de responsabilitate din partea noastră, a tuturor, adaptare și solidaritate pentru a proteja viețile celor mai vulnerabili dintre noi,“ au declarat reprezentanții companiilor care dețin hotelului Radisson Blu din București și Park Inn by Radisson București.

Anterior, compania a realizat o donație către Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino de 1.000 de măști de protecție, 1.000 de piese de lenjerie de pat, produse de igienă și dezinfectanți.

Hotelul Radisson Blu din București oferă de peste 10 ani servicii de cinci stele oaspeților locali și internaționali. În contextul pandemiei create de noul coronavirus, hotelul continuă să se implice activ în sprijinul comunității românești într-o perioadă în care mai mult că oricând este necesar sprijinul companiilor și societăților civile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri