Un număr de 45 dintre cei 56 de pacienţi ai unui cămin de vârstnici din localitatea Sântioana şi cinci angajaţi ai unităţii au fost depistaţi cu noul coronavirus, au informat reprezentanţii Prefecturii Cluj, notează Agerpres.

„La Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Sântioana, comuna Ţaga, ca urmare a testării personalului la ieşirea din tura de 14 zile, au fost depistaţi 5 dintre angajaţi pozitivi COVID-19, asimptomatici, în condiţiile în care, la testarea obligatorie la intrarea în tură, erau negativi. S-a luat măsura testării tuturor celor 56 de locatari ai centrului, fiind depistaţi 45 de pozitivi, asimptomatici", se arată într-o informare trimisă de prefectul Mircea Abrudean.

Persoanele infectate urmează să fie spitalizate.

Aceştia vor fi transportaţi la spitalele dedicate din Cluj-Napoca. Restul locatarilor negativi vor fi mutaţi într-o clădire separată, până la finalizarea procedurilor de dezinfecţie şi nebulizare a clădirii principale", a mai precizat Mircea Abrudean.

Recent, Cinci cadre medicale şi 11 pacienţi de la Unitatea Medico-Socială din oraşul Ocna Mureş au fost confirmaţi cu noul coronavirus, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri