Peste 40% din cazurile de pacienţi cu COVID-19 au fost declarate vindecate şi externate din spitalele din judeţ, de la începutul crizei, a informat Instituţia Prefectului Braşov.

Conform ultimei centralizări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, un număr total de 260 de persoane confirmate cu COVID-19 au fost tratate şi externate din patru unităţi medicale din judeţ, reprezentând 44,4% din totalul celor 594 de cazuri confirmate de la începutul epidemiei, informează Agerpres.

Astfel, 115 pacienţi au fost externaţi de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, alţi 85 de la Pneumoftiziologie, 48 de la Psihiatrie şi 12 de la Sanatoriul de nevroze din Predeal.

Acestora li se adaugă alte trei cazuri externate din Spitalul Judeţean Sfântu Gheorghe (judeţul Covasna), care este unitate medicală suport pentru judeţul Braşov şi al unui braşovean tratat şi declarat vindecat la Spitalul Matei Balş din Capitală.

Miercuri după-amiază, în judeţul Braşov erau 255 de persoane în carantină şi 231 autoizolate şi monitorizate, numărul celor din a doua categorie fiind în scădere semnificativă faţă de săptămâna precedentă (6 mai) când erau 374 persoane în această situaţie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri