Gerocossen, brand-ul românesc de produse cosmetice cu tradiție de 30 de ani, lansează gama Ultra Sept, ce include produse cu efect biocid. Acestea sunt disponibile în cantități de 1l și 5l, urmând să fie dezvoltate și alte variante.

Gelul dezinfectant ULTRA SEPT conține 70% alcool și un mix de eucalipt și lămaie. Acesta distruge 99,9% dintre germeni.

Produsul prezintă activitate bactericidă față de E.coli, Staphylococus aureus, Pseudomonas aeruginosa și activitate fungicidă față de Candida albicans și Aspergilus niger. ULTRA SEPT poate fi aplicat confortabil de mai multe ori pe zi, fără a usca pielea mâinilor. Prin OUG 67, publicată în Monitorul Oficial în 12.05.2020, avizele pentru noile biocide produse de către Gerocossen, în gama Sept, valabile inițial în perioada stării de urgență, au fost prelungite pentru încă 12 luni.

Astăzi avem mai multe game destinate igienizării și dezinfectării. Vom continua să extindem acest segment, pentru a ne asigura că acoperim toate nevoile pieței, fie că este vorba despre igiena personală sau a locuinței, fie că vorbim despre business-uri

Ing. Stanca Cismaru, Director General Gerocossen

Gama de produse igienizante este completată de Ultra Clean, ce cuprinde o serie de geluri și loțiuni cu 70% alcool, dar și Ultra Care, o cremă pentru mâini intens regenerantă, realizată pe bază de uleiuri naturale bogate în vitamine și nutrienți: ulei de cătina, ulei de morcov și Aloe Vera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri