Accor, unul dintre liderii globali în domeniul ospitalității și AXA, unul dintre liderii mondiali în domeniul asigurărilor, anunță un parteneriat strategic pentru a oferi asistență medicală oaspeților din cele 5.000 de hoteluri Accor din întreaga lume.

Începând din iulie 2020, acest parteneriat va permite oaspeților Accor să beneficieze de un înalt nivel de îngrijire, cu ajutorul soluțiilor medicale experte ale AXA Partners, entitatea internațională AXA specializată în servicii de asistență, asigurări de călătorie și protecție credit.

„A primi, a proteja și a avea grijă de ceilalți este chiar esența a ceea ce facem și a ceea ce ne definește, ca hotelieri. Acest parteneriat cu AXA la care am lucrat de câteva luni are un sens și mai larg, în contextul de astăzi. Într-un mediu din ce în ce mai complex, cei 300.000 de membri ai echipei noastre de pe teren vor putea să-i ajute pe oaspeți și să le asigure siguranța în timpul șederii lor, transformând hotelurile noastre în adăposturi. Această inițiativă combinată cu protocoalele noastre de igienă îmbunătățite ALLSAFE va fi cheia pentru redescoperirea Pasiunii pentru Călătorii în cele 5.000 de proprietăți Accor din întreaga lume" a declarat Sébastien Bazin, Președinte și CEO al Accor.

În primul rând, oaspeții Accor vor beneficia de cele mai recente progrese ale AXA în domeniul telemedicinei prin acces gratuit la teleconsultările medicale. Oaspeții vor avea, de asemenea, acces la rețelele medicale extinse ale AXA cu zeci de mii de cadre medicale verificate. Acest lucru va permite hotelurilor să facă cele mai relevante recomandări oaspeților lor (de exemplu, limbă, specialitate etc.) în cele 110 destinații în care este prezent Accor.

Accor se pregătește pentru revenirea post COVID-19, iar acest serviciu medical unic completează planul său de recuperare globală. El face parte din protocoalele îmbunătățite de sănătate și prevenire pe care Accor le-a pus în practică în special prin eticheta sa de Curățenie ALLSAFE, în anticiparea redeschiderii progresive a hotelurile sale din diferite regiuni.

Pentru AXA, această alianță este un prilej unic de a-și consolida strategia de transformare a clienților în parteneri, care își propune să ofere beneficiarilor săi servicii inovatoare, mai ales în domeniul sănătății, unul dintre domeniile de creștere din planul său, Ambition 2020.

„Ambiția AXA este de a transforma clienții în parteneri, în special prin furnizarea de soluții inovatoare în domeniul sănătății. Acesta este motivul pentru care AXA a devenit, în ultimul an, un lider mondial în soluții de telemedicină. Parteneriatul cu Accor, lider mondial în materie de ospitalitate, este o oportunitate pentru a extinde accesul oamenilor la expertiza și soluțiile noastre de asistență medicală. Deoarece ne confruntăm cu o criză de sănătate fără precedent cu Covid-19, această ambiție nu a fost niciodată mai relevantă, a declarat Thomas Buberl, CEO AXA.

Accor este un grup de ospitalitate augmentată de lider mondial, ce oferă experiențe în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Cu un portofoliu de mărci de neegalat, ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă expertiză în domeniul ospitalității de peste 50 de ani. Accor SA este listată public pe Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACRFY) în Statele Unite.

Grupul AXA este unul dintre liderii mondiali în domeniul asigurărilor și al managementului activelor, cu 160.000 de angajați care deservesc 108 milioane de clienți în 57 de țări. În 2019, veniturile IFRS s-au ridicat la 103,5 miliarde de euro și câștigurile subiacente la 6,5 miliarde de euro. La 31 decembrie 2019, AXA avea active în administrare de 969 miliarde de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri