World Class și-a redeschis parţial cluburile de health & fitness cu aplicarea strictă a tuturor protocoalelor de igienă, siguranţă şi prevenţie, pentru a oferi un mediu de lucru şi de antrenament sigur pentru toţi, de la membri, la persola și echipa de experţi în health & fitness.

"Prioritatea noastră numărul unu este să începem redeschiderea cluburilor noastre într-un mod care să elimine riscul de a răspândi coronavirusul. Standardele noastre stricte de siguranţă au fost elaborate pentru a ne asigura că angajaţii, colaboratorii, membrii, precum şi echipa noastră vor lucra într-un mediu sigur în totalitate. Am convingerea că atât compania noastră, cât şi întreaga industrie de health & fitness vor deveni mai puternice după această criză, atunci când activitatea va reveni la normal", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Cu toate că măsurile oficiale de relaxare permit World Class să redeschidă toate cluburile, reţeaua de health & fitness a decis să adopte măsuri suplimentare de siguranţă printr-o strategie de redeschidere în 2 faze.

Astfel, o serie de cluburi World Class s-au redeschis pe 15 iunie, în timp ce toate celelalte vor urma un plan riguros de redeschidere care va fi anunţat la timp.

Perioada cuprinsă între 15-30 iunie va fi gratuită pentru toţi membrii World Class, pentru a le permite să se adapteze mai bine la noile condiţii şi să-şi recapete confortul.

Pe același subiect: Cori Grămescu: Cea mai importantă schimbare în industrie este obligativitatea asigurării unui spațiu minim pentru fiecare client

Pentru a asigura un mediu sănătos de antrenament, toate cluburile World Class au fost dezinfectate înainte de redeschidere printr-o tehnologie avansată de nebulizare. De asemenea, a fost elaborat un nou standard de siguranţă ce va fi impus cu stricteţe în toate cluburile din reţea.

Cum se practică sport în cluburile World Class din 15 iunie

Noile măsuri de siguranţă şi prevenţie includ menţinerea distanţării sociale, limitarea gradului de ocupare, igienizarea periodică a suprafeţelor, echipamentelor şi accesoriilor, precum şi monitorizarea sănătăţii angajaţilor la intrarea în cluburi. angajaţilor pentru simptomele anterioare schimbului lor. Staţiile de dezinfectare vor fi disponibile pentru membri şi personal, în toate zonele cluburilor.

Pentru a asigura cu succes un mediu de antrenament sigur şi pentru a respecta cerinţele de distanţare socială, programul cluburilor poate fi modificat, iar numărul de persoane permise în acelaşi timp va fi, de asemenea, limitat. Prin urmare, accesul la toate facilităţile, sesiunile de group fitness, dar şi zonele de gym va fi posibil numai prin rezervare online sau în aplicaţia World Class.

Clasele de group fitness vor fi reluate cu aceeaşi energie, dar şi cu o distanţare strictă între participanţi: 10 metri disponibili pentru fiecare dintre ei. În zona de gym, distanţa asigurată între membri va fi de 7 metri.

Toate facilităţile clubului vor fi deschise începând cu 15 iulie, cu excepţia saunelor şi piscinelor interioare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri