În județul Prahova au fost raportate 48 de infectări în ultima zi. Mai multe de jumătate dintre cei confirmați s-au testat voluntar, la companii private. Cel mai probabil, spune directorul DSP Prahova, 28 dintre aceștia și-au făcut testele pentru că ar fi trebuit să plece în vacanță în străinătate, scrie Digi24.ro.

„Din păcate au fost foarte multe cazuri și vă explic de unde. 40 și ceva de cazuri de ieri până azi, mare parte sunt oameni care s-au testat voluntar. E vorba de cei care vor să plece în concediu, alții care s-au testat la firmă. Noi aveam din anchete 20 de persoane, mai avem încă 28 care s-au testat la laboratoare private, recoltate în Prahova, trimise la București. Și au apărut aceste buletine. Mare parte dintre ei cred că s-au testat în vederea unei plecări. N-or să mai plece, sperăm să se facă bine”, a declarat Bogdan Cristian Nica, director DSP Prahova.

Luni au fost raportate 413 noi cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus, fiind confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienți vindecați și 1.860 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.901 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Suceava, București și Brașov rămân municipiile care înregistrează și astăzi cele mai multe cazuri de infecție cu noul Coronavirus, la polul opus fiind Satu Mare, Vâlcea și Sălaj, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri