Marcel Vela a răspuns iritat la o întrebare a jurnaliștilor, care au vrut detalii cu privire la declarațiile oficiale din ultimele zile, potrivit cărora nu mai sunt paturi libere la ATI. „Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a răspuns ministrul de Interne, care a ținut să obțină de la jurnalist precizarea că se referă la spitalele COVID.

„Nu știu cine v-a spus, sunt locuri la ATI”, a răspuns Marcel Vela, unei întrebări din partea presei. „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?!”, a adăugat ministrul de Interne, vizibil deranjat de întrebare. „Nu sunt locuri la ATI?!”, l-a întrebat apoi ministrul pe secretarul de stat Raed Arafat. „Sunt locuri la ATI...”, a completat Vela, conform Digi24.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat,, anunța, în urmă cu câteva zile, că în spitalele din București pentru tratarea bolnavilor de COVID nu mai era niciun loc liber la terapie intensivă.

Raed Arafat a intervenit și a declarat: „Deci, când spunem că nu sunt locuri la ATI în București înseamnă că în spitalele COVID din București nu mai sunt locuri de ATI. Când Timișoara spune că n-are locuri la ATI, înseamnă că n-are locuri la ATI”.

„Plus, una e situația care a fost în starea de urgență, una e situația care este acum. În starea de urgență am avut medici detașați, medici care au lucrat în alte spitale ca să sprijine structura pentru COVID, o parte din ei s-au întors la locul lor de muncă. Deci există locuri dacă începem să ducem fiecare bolnav și să-l trimitem în celălalt capăt al țării...”

În acel moment, jurnalistul a ținut să facă precizarea că se referea la spitalele COVID. „Așa vreau, să fiți foarte clar. Dumneavoastră vă referiți strict la (spitalele, n.red.) COVID”, i-a răspuns Marcel Vela.

Ministrul de Interne a refuzat apoi altă întrebare, precizând că se află la Ziua Aviației: „Dacă vreți să facem o declarație de presă pe tema COVID o organizăm la Ministerul Sănătății, bine?”

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri