Este record de pacienți cu COVID-19 la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași. Ieri, au fost de patru ori mai mulți bolnavi decât media lunii iulie. Mulți veniseră să ceară ajutor medical și pentru alte probleme de sănătate, scrie Digi24.ro.

Din cei 220 de pacienți care au ajuns miercuri la Unitatea de Primiri Uregențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iași, 13 au fost diagnosticați cu COVID-19.

Și astăzi au fost mai multe astfel de cazuri decât de obicei. O parte dintre ei au venit de la bun început cu simptome clare, simptome specifice – febră, tuse -, însă cei mai mulți au ajuns la urgență pentru a-și trata alte afecțiuni, probleme cardio-vasculare, nici nu bănuiau să sunt infectați cu noul coronavirus.

Este vorba despre o creștere semnificativă, îngrijorătoare, media lunii iulie până acum a fost de trei pacienți cu coronavirus pe zi care s-au prezentat la Spitalul Sf. Spiridon. Începând de ieri, numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 a crescut de patru ori. În perioada stării de urgență era vorba despre doar un caz la două zile.

Sursa foto: Balate Dorin / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri