Experții INSP au publicat raportul privind evoluția cazurilor de Covid în săptămâna 10-16 august. În 15 județe din țară există un trend ascendent al îmbolnăvirilor. De asemenea, 1 din 17 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.

În săptămâna 10 - 16 august, 32% din totalul cazurilor s-au înregistrat în București, Prahova, Argeș, Bihor și Timiș, arată raportul INSP.

Totodată, 27% din totalul deceselor au fost înregistrate în Prahova, Argeș, Timiș, Bacău și Bihor.

Te poate interesa și: Dr. Cătălin Apostolescu, medic primar boli infecțioase: La cât de bine a respectat românul izolarea, deschiderea școlilor nu ar mai aduce nimic în plus

În ceea ce privește numărul cazurilor noi, 15 județe din țară înregistrează un trend ascendent. În plus, în 11 județe și Municipiul București se înregistrează o rată de incidența cumulată peste 100/100.000 locuitori.

Te poate interesa și: EXCLUSIV | Dr. Carmen Dorobăț: Până când nu vom avea un număr de infectari din trei cifre nu putem vorbi de optimism

1 din 17 din totalul cazurilor a fost înregistrat la personal medical.

79.6% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani iar 59.9% din decese au fost la bărbați.

94.8% din toți cei decedați aveau cel puțin o comorbiditate asociată.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri