China caută națiuni dispuse să testeze variantele de vaccin dezvoltate în laboratoarele sale. Până acum, aproximativ 10 țări de pe toate meridianele, inclusiv la granița cu România, s-au declarat de acord să facă astfel de teste.

Serbia va testa două vaccinuri dezvoltate de unităţile din Wuhan şi Beijing ale producătorului chinez CNBG, iar Pakistanul va testa candidatul unităţii din Beijing, a declarat compania pentru Reuters, potrivit Mediafax.

Setudiile de fază 3 ale CNBG vor implica 50.000 de persoane din aproximativ 10 ţări, a declarat vicepreşedintele CNBG, Zhang Yuntao. Procesele au început deja în Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Peru, Maroc, Argentina şi Iordania.

Zhang a declarat că ţările şi-au exprimat interesul pentru a comanda 500 de milioane de doze combinate de vaccinuri.

CNBG este de aşteptat să poată produce 300 de milioane de doze de vaccin pe an, odată ce va actualiza tehnicile de fabricaţie, a spus Zhang.

CoronaVac, candidatul companiei Sinovac, testat în Brazilia şi Indonezia, a obţinut, de asemenea, aprobări din alte două ţări pentru studii din fază 3, a declarat Helen Yang, director senior de strategie globală şi dezvoltare de afaceri la Sinovac. Ea a refuzat să numească ţările, deoarece informaţiile sunt încă confidenţiale.

În timp ce etapa finală a studiilor este încă în desfăşurare pentru a dovedi că vaccinurile sunt sigure şi eficiente, China a autorizat deja vaccinuri de la Sinovac şi CNBG pentru utilizare de urgenţă pentru cei din grupurile cu risc ridicat, cum ar fi lucrătorii medicali.

Câteva zeci de mii de oameni au fost imunizaţi cu CoronaVac prin programul de urgenţă, a spus Yang.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri