Klaus Iohannis a susținut miercuri o conferință de presă la Palatul Cotroceni în care a discutat despre mai multe chestiuni de actualitate, printre care și creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus, care a dus la un nou record: 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2.

Specialiştii spun că un al doilea val al pandemiei în Europa e iminent. Azi am avut un nou record negativ. E imperativ să facem toate eforturile pentru a inversa acest trend. Acest virus nu va dispărea prea curând. Până la un vaccin, trebuie să găsiim soluții care să permită o societate și o economie funcționale. Dragi români, respectați cu rigoare regulile! Fiți prudenți, evitați aglomerațiile și deplasările inutile (...)

Este posibil ca în anumite locuri să se introducă restricții. Nu îmi doresc și nu ne dorim sa introducem restrictii, dar dacă lumea nu este atenta și numărul crește, acolo unde avem incidenta mare, este posibil să se introduxa restrictii, local, regiona sau acolo unde gradul de contaminare este prea mare.

-Klaus Iohannis, Președintele României-

Șeful Statului a subliniat că, în acest moment, prioritar este ca sistemul sanitar să nu fie copleşit de un număr semnificativ de bolnavi de COVID-19.

Sursa foto: Presidency.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri