Toate spitalele din Capitală trebuie să-și facă și circuite pentru pacenți COVID-19, potrivit unei informări DSP București, trimisă către toate spitalele din Capitală.

Decizia vine în contextul numărului mare de cazuri de infectare cu COVID-19 din București în ultima perioadă. Astăzi a fost înregistrat un nou record – 669 de cazuri în ultimele 24 de ore. În aceste condiții, numărul de paturi pentru pacienții COVID a devenit insuficient în unitățile de faza 1, faza 2 și suport COVID.

DSP-ul cere să fie făcute toate demersurile pentru reorganizarea unităților sanitare pentru preluarea și a pacienților confirmați cu COVID-19.

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Sănătății, acesta nu a exprimat această solicitare către DSP București.

Potrivit declarațiilor dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta, fiecare unitate medicală din București ar trebui să rezerve cel puțin 10% din capacitate pentru tratarea pacienților COVID-19.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri