Guvernul ungar le-a cerut experţilor medicali din ţară să analizeze eficacitatea vaccinurilor împotriva COVID-19 dezvoltate de Rusia şi de China, pentru posibile achiziţii viitoare, a afirmat şeful de cabinet al premierului Viktor Orban, transmite Reuters.

„Ungaria este pregătită să cumpere vaccinurile dacă acestea oferă protecţie eficientă împotriva coronavirusului”, a spus Gergely Gulyas într-un briefing de presă, informează Agerpres.

Ungaria s-a angajat de asemenea să achiziţioneze 6,5 milioane de vaccinuri de la AstraZeneca, la un cost total de 13 miliarde de forinţi (42,24 milioane de dolari), în cadrul unui acord mai larg al Uniunii Europene, a precizat el.

Gulyas a mai spus că guvernul va menţine deschise şcolile după vacanţa de toamnă de săptămâna viitoare.

Joi, autorităţile ungare au raportat că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 46 de decese asociate COVID-19, în majoritatea cazurilor fiind vorba despre pacienţi vârstnici şi cu boli preexistente. În acelaşi interval, numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus a fost de 2.032, a transmis MTI.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri