Echipa de cercetători români a companiei DDS Diagnostic a creat un nou produs în scopul eficientizării semnificative a truselor de teste rapide pentru detectarea anticorpilor IgM/IgG COVID-19. Produsul a fost dezvoltat în cadrul unui proiect amplu coordonat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară, Horia Hulubei - IFIN HH. Primele 100 de truse de diagnostic rapid marca DDS Diagnostic au fost donate Spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu”.

Noua trusa de testare a anticorpilor IgM/IgG ajută prin eliminarea semnificativă a rezultatelor fals pozitive și negative. Kitul de verificare conține 3 flacoane cu soluție de control, două pentru rezultat pozitiv și unul pentru negativ, care vor ajuta semnificativ utilizatorul să-și verifice testul.

Primele 100 de truse pentru detectarea rapidă a COVID-19 cu kit de verificare inclus au fost donate de către producătorul DDS Diagnostic Spitalului de copii ”Grigore Alexandrescu” pentru a sprijini activitatea cadrelor medicale de identificare rapidă și eficientă a pacienților infectați cu SARS-COV-2.

Trusele de diagnostic cu kit de verificare inclus sunt de acum disponibile pe piața din România.

DDS Diagnostic furnizează soluții pentru laboratoarele medicale prin comercializarea de kituri, reactivi și aparatură pentru diagnosticul in vitro.

Sursa foto: DDS Diagnostic

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri