Black Friday vine cu reduceri între 35 și 90% la servicii stomatologice, de la consultații până la proceduri costisitoare, al căror preț întreg poate ajunge și chiar depăși 3.000 de lei. Pacienții vor putea achiziționa implanturi dentare, obturații, fluorizări, sigilări de șanțuri și fosete și chiar extracții dentare.

Campania Black Friday la stomatolog începe pe 13 noiembrie, la miezul nopţii, și se încheie pe 15 noiembrie, ora 23:59. Produsele pot fi achiziționate, la fel ca în fiecare an, din magazinul online al clinicii. Pacientul selectează serviciile dorite, le adaugă în coș, plătește online, iar ulterior este sunat pentru programare.

„Perioada cuprinsă între finalul anului trecut și începutul lui 2020, până la restricțiile impuse în starea de urgență, a fost caracterizată de o creștere a cererii pentru servicii de implantologie. În contextul pandemiei de COVID-19, propunerea din acest an răspunde atât necesităților din primăvară, cât și celor pe care le identificăm acum, cum ar fi consultații de specialitate pentru evaluare și propunerea unui plan de tratament, extracții și obturații dentare, cunoscute drept plombe”, susţine dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și acționar al clinicilor ABC Eurodent.

Clinicile ABC Eurodent au fost printre primele din Europa care au organizat o campanie de Black Friday în segmentul de stomatologie, în anul 2012. Anul trecut, cele mai achiziționate servicii au fost cele de implantologie și terapie restauratorie, așa cum sunt obturațiile. Noutatea ediției din acest an este reprezentată de renunțarea la servicii de estetică dentară, în favoarea celor cu scop profilactic ori care nu pot suferi amânări, cu precădere de tip chirurgical.

Serviciile achiziționate în cadrul campaniei Black Friday sunt disponibile în toate cele cinci clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei, Compozitorilor și 1 Decembrie 1918.

Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format în anul 2007. Clinicile ABC Eurodent pun la dispoziție tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), dar și tratamente de amploare de chirurgie, implantologie și ortodonție, la efectuarea cărora colaborează cu medici specialiști de încredere.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri