Grecia, deja în izolare pentru combaterea pandemiei de COVID-19, a decretat o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte , după o creştere importantă a numărului infectărilor zilnice care a adus "o presiune" asupra sistemului de sănătate, relatează AFP şi Xinhua.

În condiţiile în care circulaţia a rămas aglomerată la Atena în pofida izolării impuse de sâmbătă, secretarul de stat pentru protecţie civilă, Nikos Hardalias, a anunţat o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte în întreaga ţară începând de vineri, "între orele locale 21.00 (19.00 GMT) şi 05.00 (03.00 GMT)", conform Agerpres.ro.

Numai "deplasările în scop de serviciu şi sanitar" vor fi autorizate, a precizat el.

Organizaţia naţională pentru sănătate publică din Grecia a raportat miercuri 2.752 de noi infectări în ultimele 24 de ore, ceea ce a ridicat numărul total de cazuri confirmate la 63.321 din luna februarie.

De marţi, 43 de pacienţi au murit în Grecia, iar 297 sunt în prezent intubaţi.

În total, 909 oameni au murit în Grecia de la începutul epidemiei de COVID-19.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri