În urma incendiului de la Piatra-Neamț, o serie de controale a fost demarată în rândul secțiilor de ATI din întreaga țară. În acest demers, într-o postare pe o rețea de socializare, primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut o mențiune legată de cele opt spitale din București care au autorizația ISU de funcționare. În plus, Nicușor Dan a precizat că vor fi furnizați bani pentru acele unităși medicale care au nevoie de reparații.

Opt la număr sunt spitalele din subordinea Primăriei București, care au autorizație ISU de funcționare sau nu necesită o astfel de autorizație, potrivit legii, după cum urmează:
  • Colentina,
  • Dr. Cantacuzino,
  • Dr. Stoia,
  • Sf. Ștefan,
  • Dr. Gomoiu,
  • Victor Babeș,
  • Prof. Dr. Obregia,
  • Dr. Gorgos.
Față de acestea, alte nouă unități medicale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții. Acestea sunt:
Din nefericire, două dintre spitalele din București nu pot primi autorizația ISU, fiind vorba despre:
În total, 19 spitale se află în subordinea Primăriei Capitalei. Promisiunea primarului Capitalei este aceea că se vor acorda bani, pentru remedierea situației.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri