Medicul Alexandru Rafila a anunţat că şi în cazul său s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus, după ce, iniţial, soţia sa primise acest diagnostic.

"S-a confirmat infecţia şi în cazul meu, asta e situaţia. Am infecţia, s-a confirmat a doua zi după ce am intrat în izolare. Sunt ok, după cum puteţi să vedeţi, mă simt bine", a spus Rafila, la Antena3, citat de Agerpres.

Întrebat dacă a fost surprins atunci când a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus având în vedere că tot timpul a purtat mască, Alexandru Rafila a răspuns: "Am purtat mască. Toată problema a fost legată de contactul cu un coleg care se testase chiar cu foarte puţin timp în urmă, copiii noştri s-au jucat împreună, am mâncat împreună. (...) După câteva zile, am aflat că aş putea să fiu infectat, pentru că în cazul acelui coleg al meu lucrurile se confirmaseră".

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri