Medicul american Anthony Fauci s-a vaccinat anti-COVID, precizând că ”are extrem de multă încredere în eficacitatea dozei”, scrie Euroweeklynews.

Fauci, care a împlinit 80 de ani pe 17 decembrie, a primit o doză de vaccin Moderna pe 22 decembrie, evenimentul fiind făcut public.

Directorul Institutului Național al Alergiilor și Bolilor Infecțioase a spus că speră ca actul său să demonstreze tuturor ”nivelul de încredere pe care îl am în eficacitatea acestui vaccin”.

”Mă simt onorat să fiu parte a acestui proces. Mai mult de atât, încurajez întreaga populație să facă acest pas, astfel încât să ne putem proteja împotriva virusului și să scăpăm de această pandemie”, a spus Fauci, la scurtă vreme de la vaccinare.

Și Donald Trump a reacționat în urma evenimentului, în stilu-i caracteristic, printr-un mesaj pe Twitter.

”Distribuția ambelor vaccinuri se desfășoară fără probleme. E impresionant câți oameni vor să se vaccineze, numere record. Țara noastră, dar și întreaga lume va fi martora miracolului realizat de administrația Trump. Ei spuneau că nu se poate”, a scris Trump pe Twitter.

Sursa foto: Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri