Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Sibiu, Raluca Turcan, ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale, a anunţat că vaccinarea împotriva COVID-19 va începe la Sibiu pe data de 31 decembrie.

Turcan îndeamnă angajaţii din domeniile sanitar şi social, cărora li se adresează prima etapă a campaniei de vaccinare, să se imunizeze împotriva noului coronavirus.

"Vaccinarea anti-COVID19 începe la Sibiu pe data de 31 decembrie. Ca membru al Guvernului, ca fost vicepremier al României implicat în toate eforturile de combatere a pandemiei, îi îndemn pe cei care fac parte din categoria lucrătorilor din domeniul sanitar şi social, cărora li se adresează această primă etapă a campaniei, să se vaccineze", a scris reprezentanta PNL Sibiu pe pagina sa de Facebook, citata de Agerpres.

Potrivit acesteia, startul campaniei de vaccinare la Sibiu se va da la Spitalul Judeţean şi va continua cu Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Militar. Raluca Turcan a mai spus că "suntem în faţa unui moment care aduce speranţă, dar care trebuie completat de responsabilitate".

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri