Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a anunţat că sunt zece focare de COVID-19 active în judeţ, ultimul fiind confirmat în ultimele 24 de ore la o asociaţie ecumenică privată din Timişoara, cu cinci copii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Cele mai multe focare active rămân în trei cămine private pentru persoane vârstnice din Timişoara (cu 84, 27 şi 21 de cazuri confirmate), un cămin similar din Săcălaz (54), urmate de un cămin pentru bătrâni din Chişoda (30 de cazuri), o pensiune privată din Buziaş (32 de cazuri), Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" - Pediatrie II Timişoara (18 cazuri), Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Sinersig (28 de cazuri) şi Penitenciarul Timişoara (6 cazuri).

În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate, din cele 1.844 de teste, un număr de 288 de noi cazuri COVID-19, dintre care 175 în Timişoara.

Prefectura Timiş a anunţat că erau 315 bolnavi cu SARS-CoV-2 internaţi, din care 64 pe ATI, iar 12 cadre medicale au fost confirmate pozitiv.

Patru bolnavi cu coronavirus au decedat, ridicând la 572 numărul celor care au pierdut lupta cu virusul, de la începutul pandemiei.

Rata de infectare în Timişoara a urcat uşor în ultima zi, ajungând la 4,74 la mia de locuitori.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri