Israelul a vaccinat deja anti-COVID peste un milion de oameni, având cea mai mare rată din lume. În același timp, eforturile globale de imunizare se intensifică, scrie Digi24.

Israelul are o rată de 11,55 vaccinuri la 100 de persoane, fiind urmat de Bahrain, cu o rată de 3,49 și Marea Britanie, cu 1,47, potrivit site-ului care centralizează datele globale, afiliat Universității Oxford. Prin comparație, Franța a vaccinat doar 138 de persoane până la data de 30 decembrie.

România se afla, pe 1 ianuarie, pe locul 15 privind rata de vaccinare.

Peste 1,8 milioane de oameni din toată lumea au murit de COVID-19.

Cifrele comparative privind vaccinarea sunt centralizate de Our World in Data, care contabilizează numărul de persoane care au primit o primă doză de vaccin. Cele mai multe vaccinurilor aprobate până acum necesită două doze, administrate la intervale mai mari de o săptămână.

SUA este departe de obiectivul de a vaccina 20 de milioane de oameni până la sfârșitul anului 2020, doar 2,78 milioane primind o primă doză până la 30 decembrie.

Între timp, India face simulări pentru campania de vaccinare care va începe, cel mai probabil săptămâna viitoare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri