Ministerul Sănătății a anunțat, printr-o postare pe o rețea de socializare, că Biserica Ortodoxă Română va sprijini eforturile de informare depuse în campania de vaccinare.

Potrivit informării Ministerului, Patriarhul Daniel a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Ministerul Educație descrie acest fapt drept o mare reușită, deoarece reprezentanții Bisericii sunt o voce ascultată de mulți români.

”Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, scrie Ministerul Sănătății, pe Facebook.

Nu în ultimul rând, Ministerul amintește și că Papa Francisc se va vaccina de îndată ce îi va veni rândul.

”Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău”, a precizat Papa.

Aproximativ 6.000 de români au fost vaccinați în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise de autorități. Totalul celor vaccinați a depășit pragul de 100.000 de persoane.

Sursa foto: Facebook/ Biserica Ortodoxă Română

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri