Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a recomandat precauţie în adoptarea măsurilor de relaxare impuse în contextul epidemiei de COVID-19, precizând că, dacă ar avea un restaurant, s-ar gândi de două ori înainte de redeschidere, scrie Agerpres.ro.

Întrebat miercuri într-o conferinţă de presă dacă redeschiderea restaurantelor este benefică, Voiculescu a răspuns: "Trebuie să fim precauţi. Noi toţi. Şi la nivel personal, şi la nivel profesional. Dacă aş avea un restaurant, m-aş gândi de două ori".

Totodată, și secretarul de stat Andreea Moldovan a declarat că se poate spune că România se află, în prezent, pe un platou în ceea ce priveşte infecţia cu noul coronavirus și autorităţile sunt în „alertă” având în vedere capacitatea de transmisibilitate a virusului şi ceea ce se întâmplă în Europa.

Citește și: Cum se vor adapta restaurantele tendințelor din 2021

Redeschiderea restaurantelor, sub semnul întrebării

Reamintim că teatrele, cinematografele, restaurantele, barurile, cafenelele şi sălile de jocuri de noroc din Bucureşti s-au redeschis la o capacitate de 30% începând de luni, 25 ianuarie, urmare a unei decizii adoptate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, conform sursei citate.

Menținerea acestei redeschideri este pusă însă sub incertitudinii, în contextul în care se înregistrează tot mai multe cazuri de coronavirus, provenite din noua tulpină mutantă, originară din Marea Britanie.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri