Un bărbat din Târgu Jiu programat pentru a face rapelul cu vaccinul anti-Covid Pfizer a fost vaccinat cu Moderna după ce a intrat în cabinetul greșit. Acum, bărbatul este ținut sub observație deoarece nu au fost făcute studii clinice privind combinarea celor două vaccinuri cu ARN mesager, scrie HotNews.ro.

Din primele informații, bărbatul în vârstă de 69 de ani care venise la vaccinare le-ar fi spus medicilor informații contradictorii. Acesta a declarat că este la prima doză și a intrat în încăperea în care se făceau vaccinări cu sediul Moderna.

Încurcătura ar fi fost cauzată și de faptul că nu s-ar verifica la început dacă bărbatul este la prima doză sau la rapel.

Sursa foto: Cryptographer / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri