Dr.Max a intrat pe piața din România la început de 2020,ajungând la peste 450 farmacii la acest moment, în 93 orașe din România și un portofoliu larg de produse.

Brandul a intrat pe piața locală la începutul unui an care s-a dovedit a fi atipic din toate punctele de vedere. Peste 1,8 milioane de pacienți beneficiază de avantajele programului de loialitate Dr.Max, la acest moment.

La un an de la lansare, pacienții care trec pragul farmaciilor Dr.Max beneficiază de servicii la cele mai ridicate standarde, echipa Dr.Max concentrându-se pe construirea unei experiențe cât mai plăcute în farmaciile sale, unde pacienții sunt consiliați de farmaciștii bine pregătiți pentru a le răspunde nevoilor.

În numele întregii echipe Dr.Max, aș vrea să le mulțumesc românilor care ne-au acordat încredere, care ne-au trecut pragul farmaciilor și care au revenit.

Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma Group

E-shop DRMAX.RO și Marca proprie de produse

Printre acțiunile din 2020, se numără și lansarea platformei online E-shop DRMAX.RO. Dincolo de o experiență facilă de cumpărare și în mediul online, clienții pot achiziționa medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente alimentare, vitamine, produse pentru îngrijire personală și înfrumusețare, produse tehnico-medicale, dar și produse din categorii precum „mama și copilul”.

Tot în 2020, Dr.Max a lansat și marca proprie de produse Dr.Max, care include în acest moment o gamă largă de produse, de cea mai bună calitate, la prețuri extrem de avantajoase. Gama se va extinde și în următorii ani, continuând să aducă noutăți pentru pacienții români. Marca proprie de produse Dr.Max face parte din strategia de business la nivel de Grup și este caracterizată de câteva elemente esențiale: raport calitate-preț, controlul producției și procese logistice în siguranță.

Brandul Dr.Max este prezent și în Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia și Italia.

Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care oferă servicii de retail farmaceutic și distribuție de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 900 de milioane de euro în 2019 și peste 5.000 de angajați.

A&D Pharma deține două linii de business, ambele de importanță strategică: linia de distribuție de medicamente și linia de retail pharma.

Sursa foto: Facebook/ Dr. Max Farmacie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri