A crescut numărul internărilor de pacienți cu forme severe de COVID-19, la Institutul de Pneumofzitiologie ”Marius Nasta”, mult mai tineri decât cei care au ajuns în spital în perioada noiembrie-decembrie 2020, precizează Dr. Beatrice Mahler, managerul unității.

”Numărul pacienților care ajung la spital cu saturații scăzute este mare. Suntem aproape de a ocupa toate paturile, mai sunt 3 paturi libere în secție și un pat liber la Terapie Intensivă, în condițiile în care s-a și deschis o unitate mobilă” explică Dr. Beatrice Mahler într-o intervenție la postul de televiziune Digi24.

Lucrurile păreau să o ia într-o direcție bună, având în vedere scăderea treptată din ultimele 3 săptămâni, însă ultimele zile au schimbat această traiectorie.

”În ultimele trei zile ale acestei săptămâni avem o creștere a adresabilității către Marius Nasta a pacientului cu forme severe de COVID-19”, explică medicul, care vorbește de teama de a nu ajunge din nou la situația din noiembrie anul trecut sau într-o situație chiar mai gravă.

România a depășit astăzi, 28 februarie, borna de 800.000 de cazuri de COVID-19 înregistrate la nivel național. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.830 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri