Wall-Street.ro organizează, pe 11 martie, Sănătate 2.0: De la reacție la prevenție, cea de-a patra ediție a Conferinței Future Healthcare, în care ne propunem să analizăm bilanțul din sistemul de sănătate românesc, la un an de la debutul pandemiei.

Sănătatea a fost soldatul din prima linie în 2020, iar rănile sale nu sunt complet vindecate. Rolul evenimentului este de a descoperi, împreună cu companii din farma, ONG-uri, dar și autorități, cum putem întări acest soldat, astfel încât nivelul său de anduranță să crească. În plus, discuțiile ne vor ajuta să înțelegem scopul prevenției, pentru a evita o reacție întârziată.

Printre principalele teme de discuție se numără rolul echipamentelor medicale moderne, tratarea pacientului cronic în pandemie, între fluxuri COVID în spitale și teama de o eventuală infectare, dar și importanța unei strategii națională de sănătate.

De asemenea, vom vorbi despre o comunicare între public și privat și felul în care privatul ar putea ajuta (sau a ajutat) spitalele de stat.

Nu în ultimul rând, industria pharma a avut un rol major în 2020, iar discuțiile vor fi purtate în jurul lansării vaccinului anti-COVID și cum acest lucru a influențat cercetările privind celelalte maladii (cum ar fi poliomelita). În plus, ne vom axa asupra inovației în medicină și cum poate aceasta schimba relația medic-pacient și accesul pacienților la specialitățile medicale.

Printre speakerii confirmați la ediția de anul acesta se numără: Iulian Trandafir, CEO Alliance Healthcare România; Diana Mereu, CEO Rasci; Mihaela Ungureanu, CEO Grupul Dona; Dan Zăhărescu, CEO ARPIM; dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”; Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, dar și dr. Marius Geantă, președintele Centrului de Inovație în Medicină.

În plus, Conferințele wall-street.ro sunt acum într-un format nou și oferă o experiență completă participanților în cadrul platformei de evenimente IC Events. Participanții se pot conecta cu ușurință prin întâlniri individuale, de grup sau în chatul public de eveniment. Orice vizitator poate contacta alți vizitatori din comunitatea evenimentului și poate schimba cărți de vizită virtuale prin e-mail.

Înscrie-te AICI, gratuit, la următoarea ediție a conferinței Future Healthcare, care va avea loc online și va începe la ora 11:00.

Future Healthcare este susținut de Farmaciile Dona, Alliance Healthcare și ARPIM în calitate de parteneri și de către RASCI în calitate de sponsor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri