Numărul românilor vaccinați împotriva COVID-19 a depășit pe 3 martie borna de un milion, prilej cu care Florin Cîțu a făcut o serie de declarații referitoare la campania de vaccinare, dar și l-a importanța respectării regulilor în vigoare pentru a putea scăpa de pandemie.

”Lucrurile vor merge mai rapid de acum încolo. Ținta era să avem un milion de persoane vaccinate la sfârșitul lunii martie. Am fost mai aproape. Spuneam că vom avea 2,4 milioane de doze la sfârșit de lună martie, însă doar luna aceasta vom primi 2,6 milioane, ceea ce înseamnă că putem porni faza a treia pe 15 martie. Rămâne ținta de a avea 10,4 milioane de români vaccinați la sfârșit de septembrie”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta a punctat că suntem mereu în top pe primele locuri la nivel european în ceea ce privește rata de vaccinare și a readus în discuție importanța respectării măsurilor de protecție.

”Am văzut foarte mulți oameni relaxați care nu poartă masca de protecție în spațiul public. Este important să o purtăm și fac un apel la Ministerul Afacerilor Interne, o să vorbesc cu Lucian Bode să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători care își fac treaba. Nu ne putem relaxa în acest moment”, a adăugat Florin Cîțu.

Până pe data de 2 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 808.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 20.509 persoane au decedat.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri