Peste 58.000 de persoane au fost programate pentru vaccinul Moderna în ultimele 24 de ore, potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook a Platformei națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Începând de pe 10 martie, 73 de cabinete noi au fost deschise pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Moderna, în 24 de județe din țară și în municipiul București.

Persoane programate:

Cu vârste de peste 65 de ani - 30.000 (51.7% din total programări)

Cu boli cronice - 27.250 (47% din total programări)

Cu dizabilități - 770 (1.3% din total programări)

Locuri disponibile: peste 64.000

Potrivit RO Vaccinare, programarea este disponibilă pentru persoanele vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoane cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidențe cu boli cronice, cu vârsta minimă de 18 ani, persoane încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu cu acestea.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri