Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat înainte de ședința privind restricțiile din București, că se vor aplica regulile din ordinele miniștrilor și că nu se va modifica nimic.

Nu modificăm nimic, sunt regulile din ordinul miniștrilor, credem că e bine să fie prinse în același act. Măsurile o să intre în vigoare de la ora 0.00, dar noua oră de la care nu putem să ieșim va intra în vigoare duminică seară.

El a adăugat că pe Facebook și pe site-ul Prefecturii vor fi puse clarificări la toate întrebările primite în această perioadă.

Alin Stoica a subliniat că, în prezent, București este în scenariul propus de Guvern: N-avem altul.

El a adăugat însă că, dacă Bucureștiul va trece de incidența 7,5 cazuri la mia de locuitori, se vor aplica măsurile aferente. Întrebat dacă schimbările se vor face în acest caz mai repede decât cele 14 zile, el răspuns afirmativ.

Totodată, Alin Stoica a spus că sunt suficienți agenți care să facă verificări și controale.

Cum arată noile modele de declarații pe proprie răspundere și de unde le poți descărca

Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București va începe la ora 12.00. Hotărârea de Guvern care prevede noile restricţii de circulaţie, precum și măsuri pentru agenţii economici, aplicabile în funcţie de rata de infectare din fiecare localitate, a fost publicată în Monitorul Oficial, vineri seara.

București are în prezent o incidență mai mic de 7,5 la mie, așa că momentan se aplică restricțiile de circulație până la ora 20:00, pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, zile în care magazinele se vor închide la ora 18.00.

Citește AICI toate resctricțiile ce urmează a intra în vigoare!

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri